Internationellt ID

Då har jag varit hos polisen och fixat ett internationellt ID-kort, coolt va?! ;)
Fördelen med ett internationellt ID-kort är att det går att använda som pass när man reser, och dessutom tar det bara 5 arbetsdagar innan jag får det.

Körtelfeber

Körtelfeber orsakas av ett virus som kallas Epstein Barr. Det sprids via saliv och kroppskontakt. Halsont, hög feber, trötthet, svullna lymfkörtlar och ledvärk är vanliga tecken på körtelfeber. www.vardguiden.se

Då fick jag det bekräftat igår, det är körtelfeber. Och det känns rätt så knäckande. Däremot blir jag alldeles rörd av de krya på dig-sms och samtal jag får, som genast får mig att må lite bättre :)

F A N !

Nu ringer läkaren och säger att han vill ta fler prover. Körtelfeber är inte uteslutet längre.
Jag skriver inte mer än så, rubriken säger sitt.

Nalleplåster och feber

Nu sitter jag här med ett vitt plåster på vänster långfinger, ett gulligt nalleplåster på mitt högra långfinger och två stora plåster på respektive armveck. Jag har varit hos läkaren och plågats, och är det någonting jag har riktigt svårt för så är det just att ta prover och sprutor. Dessutom brukar dessa provsituationer bli riktigt långdragna, eftersom mina blodkärl sitter så pass långt in.

Så efter 40 minuters stickande fick jag en remiss till barn- och ungdomsmottagningen på sjukhuset, där de hade andra redskap för att tappa mig på blod. Vid det laget var jag rejält slut, trött och febrig kan jag tala om.

Och för er som inte fattar vad jag pratar om så får jag väl göra ett litet förtydligande.
Jag är sjuk!
Och har varit det sedan början av veckan. Migränliknande symtom och feber som hoppar mellan 34.5 och 39.3. Var orolig för att jag fått körtelfeber, men det testade dem idag och svaret var negativt. Skönt det i alla fall! Nu ska jag göra allt för att bli frisk igen, för att ligga inne och vara sjuk på sommarlovet det är hemskt!

RSS 2.0