Balen 2009




Foto: Olle Sandström

Fredag

Då var det helg igen och det händer i princip ingenting i skolan längre. På måndag och fredag nästa vecka är vi lediga, och det är inte alls många dagar kvar tills det är dags för studenten. Sjukt vad tiden har gått snabbt nu på slutet!

Imorgon är det dags för bal och många är galet taggade, men inte jag. Har inga förväntningar alls, och det är bra för då kan det bara bli bättre.

Glad

Jag kommer på mig själv med att gå runt och le sådär fånigt, men jag är så himla glad och då kan jag knappast gå runt och se sur ut.

I skolan är alla prov och inlämningar klara, vilket innebär att jag fått tillbaka min fritid. Igår fick jag sommarjobb, och då blev jag så glad att jag var tvungen att ta ett riktigt glädjeskutt!  Ska jobba 8 veckor på ett boende för utvecklingsstörda, och det ska bli jätteintressant och roligt!

Det är 3 dagar kvar till balen,
och 13 dagar kvar till studenten!

Naturkunskap B

Jag fick veta mitt betyg i Naturkunskap B idag, MVG! Så nöjd att jag måste få skryta lite ;)


Söndag

Jag hade skrivit ett ganska långt inlägg om min söndag, och så bara försvinner det! Apa på blogg.se eller om det är datorn som bär skulden.

Dagen har i alla fall spenderats i solen, framför religionsboken. Nu har jag ont i huvudet och tänker inte göra mer nytta idag. Ikväll ska balsminkningen testas och förhoppningsvis ska brorsan ta ett par bilder på mig till mitt demo-omslag.

Jordgubbar

Sitter och mumsar på jordgubbar med glass, vilket inte bara är gott utan också får mig att längta ännu mer till sommaren...

Min dator har dött!

När jag skulle starta datorn för någon timme sedan hände ingenting. Absolut ingenting! Desperat ropade jag upp pappa som fick i uppgift att "fixa datorn". Jag var fortfarande ganska lugn (eller nja, jag var bara skitförbannad...), vilket snabbt förändrades då inte han heller lyckades starta datorn.

Pappas nya bärbara jobbdator som är kopplad till routern fungerade inte heller, och jag insåg snabbt att det skulle bli en datorfri helg. Jag var nästan helt förstörd tills det att pappa kom på tanken att koppla Internet-sladden till den bärbara, vilket fungerade och därmed räddade mitt humör (och även resterande familjemedlemmars).

Jag vet inte hur det blir med datorn, om bror lyckas få den att starta igen eller inte. Dock är jag väldigt tacksam för vår externa hårddisk!


Bonde söker fru

"Kärlek kan vara att laga mat och hänga upp tvätten."

Sol och Öland

Jag  Ä L S K A R  det underbara vädret vi haft idag. Varit på Öland hela dagen med päronen, solat, varit på ÖB och käkat på Kaj 4. Har lyckats få lite färg idag, men funderar ändå på att sola solarium nu innan balen, då jag inte riktigt litar på att det kommer vara sol varje dag en vecka framåt. 

Långledigt

Då var det dags för fyra dagars ledighet, vilket jag inte har något emot. Tänkte passa på att sola (om vädret tillåter), plugga religion, köpa lite nya kläder och eventuellt testa balsminkningen. Kan bli en riktigt bra helg, det enda som saknas är egentligen en utgång, men det får vänta tills kommande vecka.

På tisdag ska vi göra vårt sista gig med JoyJoy och jag måste på något sätt göra Carro frisk fram till dess. Någon som har några mirakelknep? ;)

Tisdag

Dagen började oväntat bra, med solsken och ett gott humör. Dessvärre fick det inte hålla i sig hela dagen.

Jag blir så trött på att saker och ting inte bara kan få klaffa någon jävla gång. "Varför lyckas du alltid sätta dig i jobbiga situationer, Jenny?" får jag höra ibland. Jag tycker inte att jag medvetet drar till mig problem, men nog lyckas jag alltid stöta på något jobbigt efter en för lång lugn period.

Och ja, människan är självisk och egoistisk, gapar ständigt efter mer. Försöker därför påminna mig om allt som jag har, och inser att jag inte ska klaga. Jag är lyckligt lottad, har fått det allra viktigaste, kärlek och trygghet.

Det är inte meningen att allt i livet ska vara perfekt, det ska vara toppar och dalar. Det vet jag, och det bästa av allt är att jag kan hantera det nu. Ibland måste man bara få häva ur sig lite missnöje, för att nästa dag kunna le igen.

Till Carro


Älskling, den här skylten fotade jag bara för din skull!

Studion

Igår var jag i studion och spelade in "Du får inte", som är en utav mina favoritlåtar.
Texten säger så mycket som jag verkligen kan stå för och jag hoppas att det kommer höras att jag menar varenda ord jag sjunger. 

Det gick jättebra att jobba med Katarina, hon coachade mig igenom hela inspelningen på ett alldeles ypperligt sätt. Ska tillbaka på måndag för att prata igenom den sista mixningen och förhoppningsvis kommer jag hem med min demo i handen.

Blogg.se klarar inte av att leverera bilder i bra kvalite, därför bjuder jag bara på nedanstående bilder...




Grafritare

Imorgon har jag nationellt prov i Matte C.
För exakt 92 minuter sen dog batterierna i min grafritare.

Underbart!

Hemma!

Kom hem för ett par timmar sedan och jag är så jävla glad att det är över. Friluftsliv är inte riktigt min grej, men jag gjorde det bästa av situationen och hade massor med kläder på mig samt svullade chips.

Läger

Nu drar jag ut på läger med klassen, jag förväntar mig många uppmuntrande sms!

Den där Henke...


Det är något speciellt med musikaliska killar, det kan vi aldrig prata bort! 

Köket

Kom på att jag har glömt att visa förvandlingen vårt kök genomgick för ett par veckor sedan. Tänk vad ett par nya vita tapeter, ett nytt köksbord med stolar samt lite smådetaljer kan göra.


Incident

Igår inträffade en härlig liten incident när jag, mamma och pappa var och handlade mat på Maxi. Inte helt oväntat var det mamma som gjorde bort sig. Ibland kan det bli lite pinsamt när man tar fel kundvagn och dessutom ifrågasätter matvarorna i den, i samma stund som den rätta ägaren dyker upp.

Vi fick oss i alla fall ett gott skratt...

Trött


Jag är så trött och slutkörd, men ändå kan jag inte sova.

Måndag

Haft en rolig eftermiddag tillsammans med två av mina favoritbrudar, Carro och Maja.
Ibland finns det inget bättre än att sitta och prata, och dessutom skratta så hela hjärtat ler. Hoppas ingen hörde oss bara, för det vi sa var nog inte menat för allas öron, haha!

Det inträffade dessutom en trevlig liten glassincident...
"Faaaaaaan! Glass på jackan. Hämta en servett Carro! Nu! " 
(Carro går i snigelfart iväg och hämtar ett par servetter...)
"Tar det så här lång tid när du jobbar som servitris också?! Synd om de som får vänta typ tre år på sin mat, bara för att du inte orkar lyfta på fötterna..."


Bloggar

Sitter och tänker på hur många bloggar jag dagligen läser, det är sjukt många. Men jag kan liksom inte låta bli, det är så underhållande att följa andras liv i bloggform. Det har verkligen blivit ett nytt sätt att uttrycka sig på. 

Årsredovisning

Dagens plan är att jobba med JoyJoy's årsredovisning till UF. Kommer dock inte in på hemsidan och vill egentligen bara skriva ett långt hatinlägg om saker och ting som inte fungerar, men jag tror att jag struntar i det... Känner mig istället väldigt tacksam över att jag har en ekonom till pappa, som ska få hjälpa mig att få ihop alla siffror.

Fredag

Kanske håller jag på att bli vuxen, när jag inte längre tycker det är någon katastrof att vara hemma på valborg. Dock fick jag ett ryck framåt kvällen och ångrade mitt jag-är-hemma-och-struntar-i-valborg-beslut, men då tänkte jag på hur bra jag skulle må när jag vaknade dagen efter och då kändes det genast lite bättre.

Eftersom jag vaknade så där pigg och fräsch har jag kunnat njuta riktigt ordentligt av solen idag och har till och med lyckats få lite väl mycket färg, men det är sånt som händer :)

RSS 2.0