Därför är det synd om Caroline

Det har de senaste två dagarna varit ovanligt mycket gnäll från Caroline, se nedanför.

- "Åh, mitt öra! Det gör så ont i mitt öra."
- "Det gör ont i fingrarna."
- "Jag har ont i halsen."
- "Jenny, jag har tappat min vante!"
- "Mitt öga, det gör ont."

Det är nu mycket möligt att fröken Åstrand kommer att bli lite irriterad på mig för denna listan, men det är smällar man få ta. Vi är förhoppningsvis kompisar efter helgen med ;)

Torsdagen i en irriterad synvinkel

5 saker som gjorde mig lite irriterad igår:

- att jag hela eftermiddagen gick och väntade på att pappa skulle handla (vilket betyder chipsinköp till mig!), och sedan när han kom hem från jobbet så gick han och tränade istället!
- att min tandställning gjorde ondare än vanligt.
- att tv4 förstörde alla bra program med reklam, hela tiden!
- att jag gick rakt in i dörrhandtaget (ja, jag är klantig!)
- att jag var uppe för länge, vilket fick till konsekvens att jag knappt orkade stiga upp ur sängen i morse.

Sockerkaka!

Idag när jag kom hem hade mamma bakat sockerkaka, jag verkligen älskar det, så jag blev rätt nöjd faktiskt :) Annars har skoldagen gått bra, Caroline och Erika är friska igen, weiihoooo! Alltid trevligt. Känner mig inte så pigg själv dock, undrar om jag håller på att bli sjuk eller bara är grymt trött, det återstår att se.

Nu ska jag se på tv. Ciao!

Tisdag

Sista samtalet med A idag. Det kändes så ensamt när jag gick därifrån. Jag vill inte att hon ska sluta, för hon har verkligen lyssnat och stöttat mig.

Nej nej nej!

Nu är jag JÄTTESUR för att Patrik inte gick vidare. Enligt mig skulle Patrik Isaksson och BWO stå i finalen, men så blev det dessvärre inte. Jag förstår mig inte på Melodifestivalen!

Patrik är bäst i kväll!

Nu håller jag tummarna för Patrik Isaksson, som har absolut bästa låten i kväll, i ett rätt så kass startfält.

Väntan...

Nu sitter jag här och väntar på att melodifestivalens tredje deltävling ska dra igång. Återkommer med kommentarer om låtarna sedan!

Världens bästa Ida!

Idag har jag varit på stan med världens bästa Ida. Blev inte allt för många inköp, men vi svullade god mat på Thai Silk. Sedan gick vi hem till mig, och jag fick sminka Ida. Det var skoj, trots att Ida blev lite trött på att sitta still mot slutet. Efter det fixade jag hennes hår, och sedan tog vi lite foton. Jag älskar sånt! :)

Doritos

Har precis svullat Doritos, som är jättegoda tacochips! Nästan lika gott som vanliga chips :)

Vingar av glas

Precis kollat på filmen "Vingar av glas", som jag inte har sett förut. Mycket sevärd film, med budskap!


Sminkrensning!

Nu har jag precis städat upp bland allt mitt smink. Det blev mycket att slänga, bl.a. 10 mascaror!

Jag gick in i skrivbordet!

Har precis lugnat ner mig efter mitt "lilla" utbrott på den kantigaste kantiga kanten i hela världen, dvs min skirvbordskant, som jag för en liten stund glömde fanns. Jag gick bokstavligen rätt in i kanten med all min kraft, och det gjorde milt sagt fruktanvärt äckligt ont. Är dock väldigt nöjd med mig själv, eftersom jag inte slog sönder bordet, utan istället svor en x mängd svordomar.

Dålig uppdatering

Blev ingen blogg igår, var hos Hanna hela dagen. Gick upp tidigt (nja, ganska iaf..) för att ta bussen, var riktigt trött vill jag lova. Men det var det värt, alltid skoj att träffa Hanna!

Idag har jag varit uppe på mammas jobb och svullat bakad potatis med ost- och skinkröra. Det var supergott! Sedan åkte jag och mamma på lite ärenden. Måste erkänna att det åkte ner en onyttig chipspåse i matvagnen när vi handlade, men jag har faktiskt inte öppnat den än. Jag är mycket stolt! (;


Söndag

Idag har jag sovit ut, varit på kalas, skrattat, gråtit, sett på tv, ätit gyros, varit glad. Det vill säga, dagen har varit väldigt varierande.

Imorgon drar jag till Hanna, ska bli riktigt skoj! Länge sen vi sågs! Så idag måste jag lägga mig i tid, för jag ska ta bussen ganska tidigt imorgon.


Grattis!

Nu bär det snart iväg på kalas. Kusin Pontus fyller 12 år idag - så GRATTIS PONTUS! :)

Lördag

Igår blev det ingen blogg, hade fullt upp hela dagen. Stan och sedan var vi hos Ida med familj. Mycket mysigt och massa god mat (och CHIPS!!). Såg Melodifestivalen, rätt roligt faktiskt att Carola och Andreas bara kom till Andra chansen. Det var förvånande! Absolut bäst i årets Melodifestival hittils är utan tvekan Sanna Nielsen, hon var ju helt fantastisk!! Vilken vacker låt och viken fin röst Sanna har (:

Skor

Jag: "Det är som att jag skulle säga att jag verkligen apsaknar mina skor jag hade på mig förra sommaren..."
Erika och Victoria förstår direkt ironin i mitt uttalande, medan Carro, som suttit tyst en stund utbrister: "Va?! Vad var det för skor?"

Carro är för rolig!

Sportlov!

Då har jag en hel veckas sportlov framför mig, vilket känns jätteskönt.
Äntligen får jag sova, och bara göra ingenting (:

Jag och Vickan var i studiehallen idag, faktiskt riktigt skoj! Fast jag undrar om Vickan verkligen tyckte samtalsämnet som jag valde (jämställdhet) var så där jättekul.

Super Nanny

Då har har jag spenderat en timme framför "Super Nanny", jag måste bara säga att jag älskar det programmet. Det är roligt att kolla på, samtidigt som det har en pedagogisk poäng. Svullade dessutom lite godis framför tv:n, så det var riktigt trevligt (;

Vill också passa på att säga Grattis till Totte, som fyller år idag.

Ibland blir det bara för mycket för mig...

Jag tror det räcker med att säga att den här dagen har varit jättejobbig.


Så trött, så trött...

Lång skoldag idag, 8.10 - 16.30, var helt slut när jag kom hem.
Sömnen är inte vad den borde, hoppas det löser sig snart.
Ska försöka sova tidigt idag, jag behöver det!

McDonald's

Det blev staden ett tag med mamma i kväll. Vi svullade på McDonald's, det var mycket gott!
Nu ska jag slappa, och sen ska jag sova, jag är trött som en apa!


Vilken dag!

Vilken otroligt jobbig dag! Jag har varit på så grymt dåligt humör, så när jag kom hem tyckte jag att jag hade gjort mig förtjänt av lite god choklad. Men jag hittade den inte, så jag fick slänga mig på luren till pappa, samtalet var något i stil med det här.

- Hej, stör jag?
- Hej, nä, det är lungt.
- Då har jag bara en fråga: VAR ÄR CHOKLADEN? Jag måste ha den nu!!
- I arbetsrummet.
- Okej, hejdå!

Om ett hjärta

Under en genomsnittlig livstid slår en människas hjärta två och en halv miljarder slag. Mäns och kvinnors hjärtan ser likadana ut, men symptomen vid hjärtinfarkt är inte samma. Dramaserien Om ett hjärta berättar i tre entimmes avsnitt en fiktiv historia om hur skillnaden kom att upptäckas - och många kvinnors liv därefter har kunnat räddas. (SVT)

Såg precis sista delen av dramaserien "Om ett hjärta", jag tror det räcker med att säga gripande och fruktansvärt starkt.

Stan med Maja

Dagen startade med sovmorgon, eftersom psykologin var inställd. Inte helt fel att få sova ut lite (: Sedan när jag kom till skolan fick vi reda på att även svenskalektionen var inställd, lite synd att jag inte visste det tidigare, en sovmorgon till kl. 11 tackar jag inte nej till i första taget (; Hade bara två lektioner idag, så dagen gick fort.

Sedan blev det stan med Maja. Fika på tantfiket precis som vanligt, mysigt var det! (:
Och det bästa av allt, jag fick skratta! Maja är grymt rolig (:


Nu börjar jag om med bloggandet!

Jag tänker nu göra ett försök att återuppliva min blogg. Därför har jag raderat alla gamla inlägg, och startar upp från noll. Vi får väl se hur duktig jag kommer vara med uppdateringarna framöver, det är iaf värt ett försök! ;)

RSS 2.0