Onsdag

Varit hos Lotta idag, hon är tamefan världens snyggaste 40-åring. Med glimten i ögat får hon mig att garva och idag fick jag också med mig en hel påse med kläder hem. Här nedan ser ni två av favoriterna.


Röda jeans som sitter perfekt - helt otroligt att Lottas byxor kunde sitta så bra på mig.


En underbart fin blus, som inte är hälften så fin på bild som i verkligheten.

Längtan


10 dagar kvar...

Onsdag

Nu blir det en promenad med Maja, efter det ska jag lära fröken Winroth hur man använder linser (eller rättare sagt får in linsen i ögat).

Söndag

Speciell helg på många sätt. Utgång med Sara fredag och lördag. Telefon som ständigt ringer. Skratt. Oändliga timmar på stan för att shoppa - utan framgång. Söt bebis som får alla att le. Lyckade och mindre lyckade beslut. Besvikelse. Någon som fick mig att le.

Not myself tonight?

Fredag + musik + vin = trevlig helg!
Nu tar vi oss snart in  tll staden för att dansa Kalmar till månen och tillbaka...

Torsdag

Äntligen helg, och tre dagars ledighet för mig. U N D E R B A R T !

Tisdag

Ryggen, eller snarare svanken, är helt åt helvete. Knäckte till vid lunchtid på dagis och till en början kunde jag knappt röra mig. Kände mig helt knäckt, men bestämde mig för att bita ihop en stund och se om det blev bättre. Och som tur var så släppte det värsta, annars hade jag inte kunnat jobba de resterande timmarna.

Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem så att jag kan få beklaga mig riktigt ordentligt, för idag är jag fröken gnällig.

Värt att nämna är att Sara kommer hem i helgen och då ska det onda vara borta, för då ska det festas till riktigt ordentligt.

Söndag

Jobb idag kl. 9.00-21.30. Har bara varit uppe i 43 minuter och känner redan en viss irritation (min ögonbrynspenna är borta..), haha!

SKÅÅÅÅL!

Jag och Sara säger SKÅÅÅÅL och önskar alla en trevlig & galen kväll!

RSS 2.0