Sjuk

Vaknade vid halv ett idag efter 14 timmars sömn och mådde fortfarande kass. Halsen funkar inte alls, skitjobbigt verkligen. Hoppas det är bättre imorgon, för då ska jag tvinga iväg mig till skolan för att redovisa ett historiaarbete.

Då har även jag trillat dit!

Jag brukar vara rätt duktig på att hålla mig undan från äckliga förkylningar, men nu har även jag trillat dit. Vaknade med grymt ont i halsen, och känner mig inte särskilt pigg för övrigt heller. Ska kämpa mig iväg till skolan och beklaga mig lite där. Tycker nästan lite synd om mina vänner, för när jag är sjuk - då är jag en riktig liten gnällunge...

Chips + beach 08?

Det är verkligen mig i ett nötskal att sitta med en chipspåse i ena handen och läsa "Så kommer du i form till beachen 08".

Lördag

Ett tag sedan jag skrev sist, så jag får väl göra en snabb liten uppdatering...

Igår, fredag, blev det stan med Carro och Vickan. Carro köpte en gitarr och Vickan kläder, och jag hade tänkt köpa en glass, men inte ens det lyckades jag med ;)

Efter lite shopping drog vi hem till mig med David och Oskar. Och sedan träffade vi lite annat folk och spelade kubb :)

Idag har jag och Linn sjungit på Byttan. Vi sjöng "Jag vet vad han vill" ur musikalen Chess. Rolig låt att sjunga, med lite attityd! Men Linn, han är min!! ;)

Onsdag

Efter en lång dag i skolan, en snabbfika med Carro och lite matteplugg finns det äntligen tid för att bara vara. Ibland önskar jag att dygnet hade 48 timmar istället för 24, för ibland känns det som om tiden inte räcker till. Men men, snart är det sommarlov :)

Dagens citat

"Nu har jag en fråga till, men den kanske du inte heller kan svara på..."

Jag sägar bara HAHA! Nu sitter ni nog som frågetecken, men jag lovar att ni lär få ett bättre sammanhang på det här citatet inom en mycket snar framtid ;)

För att ge er en liten ledtråd säger jag bara så här: min mamma!!

Don't drink and drive

Varje år dör 150 svenskar i olyckor relaterade till trafikonykterhet. 150 människor som förlorar livet helt utan anledning.

Orsaken till att jag tar upp det här ämnet är att jag varit på en föreläsning om rattfylleri idag. Och jag måste säga att man blir lite rädd när föreläsaren pekar ut över publikhavet och konstaterar att flera av oss kommer att dö p.g.a. rattfylleri i framtiden.

Ingenting

Den här helgen händer det absolut ingenting! Förut hade jag tyckt att det varit jätteskönt, men nu blir jag bara rastlös av att sitta hemma. Det är som om hela jag fylls med överskottsenergi, som inte har någonstans att ta vägen.

Nåväl, nästa helg får jag allt planera in lite aktiviteter. Nästa lördag ska jag och Linn i alla fall sjunga på Kulturskolans jubileum, vilket ska bli jätteskoj! :)


Dålig uppdatering!

Grymt dålig uppdatering här på bloggen de senaste dagarna, men det har hänt så mycket.

I tisdags kväll förra veckan sov Vickan hos mig eftersom vi skulle åka så tidigt på onsdag morgon. Så det var fullt upp hela dagen! Sedan bar det av till huvudstaden där det blev ett par studiebesök, lite shopping och en massa annat kul.

Sedan sov Carro här i helgen, och det blev både kalas, stan och picknick ;)

Igår var det dags att komma tillbaka till verkligheten och börja plugga igen. Eftermiddagen spenderades på stan tillsammans med Maja och Hanna, jättekul att träffa dem verkligen! Sedan var världens bästa David här :)

Och idag har jag råpluggat på mitt psykologi-arbete, och det går faktiskt riktigt bra!

Finaste Maja

Mahjs / säger:
Jenny, jag måste bara säga, att du verkar så mycket gladare nu. Är jenny glad, då är maja glad<3

Maja vet hur hon gör mig glad, och det bästa av allt är att det är sant, jag är glad!
Världens finaste Maja <3

3 dagar kvar!

Om tre dagar beger jag mig till Sthlm med klassen för att gå på Maria Ungdom, få en rundtur i Gamla stan samt kolla på en moské. Det ska även hinnas med att shoppa, äta och ha riktigt roligt. Ser verkligen fram emot resan, kul att åka med klassen och dessutom komma till min favoritstad Sthlm :)

"Är det så?"

Efter många om och men blev det till slut en liten spelkväll här hemma hos mig, med Vickan, David och Jonas. Vi spelade "Så det kan låta", som Vickan och jag så vackert segrade i ;) Sedan blev det en massa snack och skratt, med den ständiga Jonas-kommentaren
"Är det så?", mycket underhållande :) Nu är jag trött som en apa, så god natt på er!

Valborg

Igår var det valborgsfirande, och det var riktigt trevligt med roligt folk och många skratt :)

RSS 2.0