JoyJoy



JoyJoy blev under gårdagen fotograferade, och här ovan ser ni ett litet smakprov.

Fotografering

Idag har JoyJoy blivit fotograferade av min bror. Källaren blev under eftermiddagen fotostudio med stativ, paraply, reflektor och extra blixtar. Ska bli jättespännande att se bilderna sedan!

Vi hann också med att repa lite, och nu längtar jag verkligen till vårt kommande uppträdande nästa fredag.

KPT

Idag har vi KPT, vilket innebär att eleverna är lediga medan lärarna jobbar. Härligt måste jag säga! ;)

Ida kommer hit alldeles strax, och då ska vi ta oss in till stan. Har två otroligt roliga ärenden, köpa en glödlampa och hämta mina linser. Får se om jag hittar något annat skoj.

Ciao!

Stolt lillasyster

Bror skickade precis över en länk med bilder som han tagit på en arbetskompis dotter, och jag blir så imponerad och stolt!

Förkyld

Min motståndskraft = noll!

Fattar inte vad som hänt, jag som nästan aldrig var förkyld förut. Misstänker dock att körtelfebern har ett finger med i spelet, för nu verkar mitt immunförsvar vara ganska obefintligt!

Nog gnällt för idag, dags för kvällsmat...

Raise your voice

Ensam hemma i kväll så jag passade på att se filmen "Raise your vocie" med Hilary Duff i huvudrollen. Rätt söt film faktiskt!

Handlar om en tjej som förlorar sin bror i en bilolycka, och därmed också tappar glöden för sitt stora intresse musik. Trots sorgen åker hon till en musikskola i L.A. och försöker hitta sig själv igen.

Äntligen fredag!

Tänker fira det med att ta på mig mysbyxor, se någon film och äta massa chips :) Det här ska bli en riktig slapp och lugn helg har jag bestämt. Har ingenting mer planerat än att träffa Ida på söndag.

Nä, nu ska jag lämna datorn för chipsskålen!

Puss!

RSS 2.0