Fredag med Ida



Ida kom förbi här vid lunchtid, och tillsammans gjorde vi korv stroganof (som jag verkligen älskar!). Efter maten blev det en sväng till staden, där vi köpte fars dag-presenter till våra pappor. Ida köpte också en jättefin vinterjacka. Sedan blev vi nostalgiska och gick hem och kollade på "Eva och Adam". Passade också på att ge Ida sina försenade 18-årspresenter, som ni ser på bilden ovan.

Ölands köpstad



Idag har mamma och jag varit på Ölands köpstad. Blev några inköp som ni ser ovan, en grå klänning, ett lila linne, en svart mössa och ett par lila strumpbyxor. Jag är kalasnöjd med inköpen!

Underbara Hanna



Idag har jag tillbringat dagen tillsammans med Hanna. Vi har lagat mat och varit på stan.
Det blev också en fika tillsammans med Hannas kompis Ida :) Har verkligen haft en bra dag!

Nya jeans!



Hittade ett par jeans på New Yorker idag, som såg ut som ett par riktigta  "Jenny-jeans", och konstigt nog passade första bästa paret (brukar prova massor...).

Måndag

Mötte upp Maja på stan igår runt lunchtid. Blev fika och mat på Grafitti. Jag verkligen älskar deras salladsbuffé! Blev en tur på stan efter maten och sedan ett besök på stadsbiblioteket. Jag lekte bibliotekarie, och tryckte på Maja en massa bra böcker.

 

På kvällen var mamma och jag på ”Mormors fönster”, som visade upp sin julskyltning. Vi köpte några julgranskulor och servetter. När vi kollat runt i affären upptäckte vi ett rum med tända ljus och lite tilltugg. Jag koncentrerade mig genast på chokladen, och mamma plockade på sig från ostbrickan, när hon sedan upptäckte att det fanns vin utbrast hon glatt ”Why not?!”. Hon är verkligen rolig min mamma! Fick dock stoppa henne när hon allvarligt funderade på att äta upp ”de där röda marsipanäpplena”, eftersom det inte var något godis utan prydnadsäpplen!


Semesterdrömmar


Cala Bona, Mallorca.

Idag känner jag att en semesterresa till ett varmt och trevligt land, mer än gärna skulle välkomnas! Tänk att få lämna kalla Sverige och istället mötas av sol och värme.

Sommarens semesterresa till Mallorca var underbar, och jag skulle inte ha något emot en repris nu.


-

Det jag länge bävat för inträffade i morse.
Ett samtal och hjärtat slog med ens snabbare.


Jag vet att åldern tar ut sin rätt, men för mig känns det bara fel.
Du ska finnas, för det finns ingen som lyser så starkt som du gör.


Nu hoppas jag bara på det bästa, och med lite tur kommer det att gå vägen.


Dålig uppdatering

Har från flera håll fått höra att min uppdatering på bloggen varit kass den senaste tiden, och jag kan inte annat än att hålla med. Nu tänker jag dock återuppta bloggandet!

RSS 2.0