Fröken Åstrand

Nu är fröken Åstrand hemma igen efter sin tre veckor långa praktik i England. Dock är det bara en mellanlandning då hon redan i morgon åker vidare på semester med sin familj.

Får därför nöja mig med att prata med fröken Åstrand i telefon, vilket inte är helt fel, då vi diskuterar mycket intressanta saker ;) Vi har bl.a. bokat in en utekväll den 5 decemeber samt ett besök på Sandra då Scotts spelar där i början av januari.

Har dessutom gett Caroline lite användbara tips då hon ska åka på en sol och bad-semester. Hon har lovat mig att använda badpuffar när hon badar i poolen, solhatt när hon vistas ute samt märka upp sig med sina föräldrars mobilnummer (uti fall hon skulle komma bort)..

Jag tror minsann fröken Åstrand kommer få en riktigt trevlig semester!

Slut på praktik

Sista dagen på praktiken idag. Veckorna har verkligen gått fort! Precis som föregående år känns det jobbigt att lämna de underbara barnen och den härliga personalen. Tar med mig massa fina minnen och erfarenheter, så får vi se om jag satsar på läraryrket i framtiden.

Gamla känslor får liv igen

Lyssnar på en mycket speciell låt, och flyttas nästan fyra år tillbaka i tiden. Det är konstigt att musik kan fånga känslor och minnen så väl.

Och nu minns jag, alla känslor kommer tillbaka.
Har aldrig glömt, kommer aldrig att göra.

Måndag

Stannade hemma idag, då jag fortfarande är lite småsjuk. Känns inget roligt att vara hemma längre. Har gjort allt känns det som, läst ut en bok, flera tidningar, sett ett par tv-program och en film. Jag tror minsann att jag är lite uttråkad. Förhoppningsvis är jag så pass pigg att det blir praktik imorgon :)

Sjuk

Kände mig hängig i går eftermiddag, och under kvällen tog feberfrossan vid. La mig framför tv:n för att se film, följde med hyffsat i handlingen. När Dansbandskampen väl startade funderade jag på om inte bokstaven Z var vänd åt fel håll, vilket säger en del om mitt mående.

Sov dåligt hela natten och vaknade ett x antal gånger. Det är nästan komiskt vad borta jag varit.


Fredag



Ensam hemma i kväll, ganska skönt faktiskt. Blev lite godsaker framför tv:n till Idol.

"Hon den blonda med smink"

Så har ännu en måndag passerat, med praktik och lite matteplugg. Det var en tjej som inte kom ihåg mitt namn idag, så när hon skulle förklara för sin kompis vem hon menade, blev jag "hon den blonda med smink".

Är inte barn underbara?!

Ledarskapsporträtt

Har ägnat ett par timmar åt att skriva ihop intervjun med Agnette, som jag gjorde igår. Det är en uppgift i pedagogiskt ledarskap och jag valde att göra ett ledarskapsporträtt av min faster. Att skriva är verkligen förbannat roligt och min faster är så klok.

Avslutade uppgiften med Agnettes citat "Har jag bestämt mig för något, så gör jag det hur jävla jobbigt det än är!”, som jag tycker är helt klockrent!

Vardagslyx



Funderar på att fixa till mina naglar idag. Fransk manikyr - det är vardagslyx för mig!

Torsdag

Började dagen med matte, fick veta resultatet på provet och sedan räknade vi med logoritmer. Blev galet glad när jag fick höra att jag skrev VG+ på provet, så roligt!

Efter matten, gick jag till min APU-plats och övade luciatåg med barnen. Det var ganska charmigt :) Stod även idrott och religion på schemat.

I eftermiddags spelade jag badminton med pappa. Verkar nästan som om det har blivit en torsdagstradition nu. Kul var det i alla fall, och skönt att röra på sig lite.

Nu väntar en lugn kväll, vilket jag inte har något emot...

Tisdag

Läkarbesök idag.
Ganska jobbigt.

Söndag

Vaknade vid 10-tiden och kände mig för ovanlighetens skull riktigt utvilad. Satte mig framför tv:n och kollade på "Svensson Svensson" och åt frukost.

Är riktigt härligt väder idag, så det blir en promenad med mamma i eftermiddag. Har också tänkt jobba lite med företaget, samt planera min apu-uppgift som jag ska ha med barnen i veckan.

Funderar på att hyra film till kvällen, blir troligen "Ps. I love you". Ska bli spännande att se hur filmen är upplagd, eftersom jag tidigare i veckan läst ut boken med samma titel.

Dansbandskampen

Scotts vidare i Dansbandskampen, så bra - så rätt! Hade gärna sett att Highlights gått vidare, dels för att jag praoat med Andreas med främst för att de är så himla duktiga musiker. För det är precis det sound som Scotts och Highlights har som är framtidens dansband. Bort med det gamla och in med nya moderna band, som spelar dagens hitmusik i en mer dansvänlig tappning.

RSS 2.0