Roligt


Det är roligt att vara Jenny just nu.

Vimmelbilder

När de kommer med kameran är det kanske lite kul, men när man sedan ser bilderna efteråt är det lättare att hålla sig för skratt. Jag borde lära mig att säga nej, men när Carro och folket runt omkring börjar tjata så slutar det alltid med att jag ger mig.

Och när jag läser Carros blogg kan jag inte annat än att le...

"Jenny, du kommer döda mig...
...för att jag lägger ut dessa bilder :P Inte vår bästa vimmelkväll honey! :) Ändå sjukt kul att se på när vi gör bort oss på bild :P (Och Jenny, andas djupt, ring inte och skäll på mig, skratta åt det istället.... men du ska kanske inte visa Bejjan... :P)"

Torsdag

Snart blir det jobb, går av imorgon vid 9-tiden. Är ledig HELA helgen - vilket självklart ska firas med en liten utgång ;) Annars har jag inte så mycket mer att säga än att jag älskar vädret vi har nu!

Mattenörd?

När jag ska förflytta mig en sträcka tänker jag i bråk, t.ex. "1/3 av sträckan är avklarad".
När jag jobbar räknar jag om arbetspasset till procent, t.ex. "nu har jag jobbat 25 % av det jag ska".

När brorsan var här och bar bord för några veckor sedan tyckte han att vi skulle "vinkla bordet 45 grader".

Ja, man kanske kan säga att vi är mattenördar i min familj?

Måndag

Jag är så nöjd, så jävla nöjd till och med! Solen skiner och jag har världens bästa människor runt omkring mig. Det är sommar, jag gillar mitt jobb och uppskattar varje ledig dag på ett annat sätt än tidigare.

Den här sommaren kommer att bli grym!

Söndag


Tjohoo, nu är jag ledig fram till på tisdag!

Torsdag

Precis hemkommen från jobbet, och alldeles strax på väg till sommarstugan. Slängt ner det mest väsentliga i en väska, och sitter nu och väntar på pappa som ska hämta upp mig.

Imorgon blir det jobb.
På lördag blir det jobb (24-timmarspass).
På söndag morgon går jag av.

Glad midsommar på er!

Vilken utgång!

Blev bistrobar igår, och vad vi dansade! Carro och jag, det är ett vinnande koncept ;)

Onsdag

Idag gick jag upp tidigt, för att vara exakt redan kl. 05.30. Framåt 11-tiden när jag jobbat färdigt ringde jag Carro och därefter Ida. Vad både fröknarna hade gemensamt var att de tagit sig en lång sovmorgon, medan jag fick gå upp mitt i natten. Jag kände mig nästan som en gammal kärring när jag märkte hur förvånad jag blev över deras sena uppstigande, och inte heller kunde jag minnas att jag är precis likadan själv. När jag är ledig vill säga...

Jobb

Ska snart iväg till jobbet för första gången, vilket jag och Carro precis berört över msn.

Caroline säger:
 ojojoj, tänk om dom inte gillar dig :P
 du är ju så himla konstig :P

Jenny säger:
 ja, så tänker jag faktiskt!

Caroline säger:
 suck, det är väl klart att dom kommer gilla dig, du är ju jätteambitiös och psykologisk på alla
 vis :)

I wanna dance the night away

"Take my body close
When the feeling is right
Take my body close to the dancefloor
I feel strong

I wanna dance the night away"

Hårdträning

Jag börjar jobba på måndag och eftersom jag ska vara på ett boende för utvecklingsstörda krävs det vissa husliga kunskaper av mig. Just nu ligger jag i hårdträning under ledning av min mamma, som försöker lära mig att tvätta, laga mat, skala potatis, stryka skjortor osv.

Idag har vi pratat om hur man sorterar tvätt samt övat på att skala potatis (då mamma med fasa minns hur lång tid det tog sist jag gjorde det, för ungefär tre år sedan...).

Måste själv få säga att jag gör stora framsteg varje dag (och kom nu inte och säg att jag borde kunnat allt ovanstående sedan tidigare). Det är liksom aldrig för sent att bättra sig ;)

Student 2009


BF06C springer ut!

Vilka underbara dagar jag haft! Studentdagen var fantastisk, vädret var med oss under dagen, stämningen på topp och massa fina människor kom för att uppvakta mig. Har verkligen blivit gratulerad och fått massa presenter som jag fullkomligen älskar!

I onsdags var det fest igen då Ida, Maja och Hanna tog studenten. Först skolgården, sedan hem till Ida för studentfirande, för att sedan fortsätta till Maja som hade förfest. Grymt lyckat! Sedan väntade Vallen med grymt mycket folk, där jag hade en riktigt rolig festnatt.

Imorgon smäller det!

Det är inte ens ett dygn kvar tills jag tar studenten. Hur sjukt är inte det? 12 års slit är över.

Fy fan vad jag är bra!

Röstat!

Precis hemkommen från vallokalen. Hoppas att röstdeltagandet ökar, för det är viktigt med politik. Det är så jävla viktigt att jag till och med måste använda svordomar. Politik är allt,
det går inte att säga att det är ointressant eller inte berör en själv. Hela vårt samhälle styrs av demokrati och politik. Och visst är du en del av det samhälle vi lever i?!

Sångcafé


Idag har jag och Linn sjungit på Söderport Café. Tillsammans sjöng vi "Himlen är oskyldigt blå". Jag hade valt Melissa Horns "Hanna" som sololåt och Linn sjöng "Måndagsbarn".
Det gick finfint!

Studentfirande och klassfest


Grattis till studenten Hanna, du är grym!

Igår avvecklade vi JoyJoy UF och det kändes riktigt bra faktiskt. Det har varit mycket jobb och vi var välförtjänta av den vinst vi plockade ut.

Framåt eftermiddagen begav vi oss till Oskarshamn för att fira Hanna, som tog studenten. Trevligt var det och jag blev rörd av de fina talen som Hannas pappa samt farfar höll.

Sedan blev det klassfest hemma hos Linn, riktigt roligt det också! Blev ett par timmar på Vallen och jag blev så pepp på studenten när jag såg Nybro- och Ölandsstudenterna springa runt i sina vita studentmössor.

Dagens I-landsproblem

(Eller snarare gårdagens, som fortfarande bekymrar mig...)

Jag har på något konstigt sätt lyckats sabba alla smiley-gubbarna på msn. Det låter rätt löjligt, men det stör mig något grymt. Hur lyckas man med en sådan bedrift egentligen?

Tisdag

Sitter och lyssnar på min demo, rätt flummigt att lyssna på sig själv faktiskt. Det låter så bekant, men blir ändå en annan sak på skiva.

Mycket lugn dag i övrigt, skola ett par timmar. Verkligen slappt i skolan nu på slutet, men det är riktigt skönt att bara få vara. Imorgon blir det lång sovmorgon och sedan tror jag att jag beger mig till Fredriksskans för att kolla på Triaden.

Fler balbilder




Foto: Olle Sandström

RSS 2.0