Den sanna tallriksmodellen



Dagens lunch, enligt tallriksmodellen...
(Eller okej då, till mina påskägg som jag ska ge bort).

Tisdag

Jag är trött, har fruktansvärt ont i svanken och har två arbetsdagar kvar (är på dag 9 av 11 i streck), men livet känns så jävla underbart ändå.

Var uppe med ett påskägg på jobbet i eftermiddags, träffade fina Maja där. Solen sken när jag gick hem och jag kom på mig själv med att le konstant hela vägen hem. Ibland känns allt bara så bra - ibland är jag bara så tacksam.

Tålamod

I lördags skulle pappa och jag koppla ihop steroanläggningen + mitt mixerbord, och då märkte jag en sak; när det gäller tålamod är vi så långt ifrån varandra man kan komma. Pappa - hellugn (trots att det käftade) och jag - irriterad. Jag hade utan problem kunnat dra av en uppsats svordomar, trots att jag mest stod bredvid och tittade på medan pappa gjorde jobbet.

Tålamod är inte min grej helt enkelt, om jag nu inte råkar jobba - för då har jag ju faktiskt betalt för att hålla humöret i shack ;)

Söndag

Min 70 timmarsjobb-vecka är slut. Jag är trött och mätt. Min kollega och jag fick nåt ryck och svullade i oss varsin gyrostallrik från Oxen. Nu väntar sängen, börjar kl. 06,30 imorgon, weihooo!

Godnatt!


Torsdag

Jobbat. Varit speedad hela dagen, men nu känner jag hur trött jag egentligen är. Måstesovanu.

Min onsdag



Jobbat över.
Bränt ett x antal hundralappar på staden idag.
Ätit våfflor.
Kollat gamla PH-avsnitt.
Längtat efter sommaren.

En ganska bra dag, dock hade jag gärna avslutat den på ett av stadens dansgolv,
med en god drink i handen.

5 saker jag stör mig på

- Människor som sätter i system att alltid komma 10 minuter för tidigt, säger jag kl. 18 menar jag inte 17.50 liksom...

- Reklamen på Spotify (är för snål för att skaffa premium, haha).

- Människor som bara pratar om sig själva, som inte har förmågan (viljan?) att prata om något som inte har med dem själva att göra. Hur svårt är det egentligen? Och hur ego får man vara?

- Cykla i regn och motvind.

- Människor som tar en plats i ens hjärta, och sen bara försvinner...

Lördag

Lyckat blev det igår. Fick vara tonåring igen och inte ansvarsfull och präktig vårdare/dagisfröken. Jag och Anna busade lite, mohaha, ibland är det kul att ljuga till det lite...

Idag har jag ont i svanken - hur kan det komma sig?

Fredag

Första dagen på min lediga helg - blev inte ens väckt av telefonen i morse. Underbart! Tog en långpromenad med Maja, lunchade på Kallskänken och snackade skit. Mycket bra start på dagen.

Ska snart hoppa in i duschen, ta mig in till stan och få håret klippt en aning. Ikväll väntar utgång med Anna, jag vågar nästan säga att det kommer bli en toppendag/kväll/natt :)

Onsdag

5 jobbrelaterade samtal har jag fått idag.
3 Jennysar skulle det behöva finnas för att kunna vara överallt samtidigt.

Imorgon blir det Safiren, börjar 06.30, inte så farligt då telefonen/hantverkarna har väckt mig runt kl. 7 hela veckan i alla fall.

-

Jag tror att jag är arg. Eller besviken kanske. Fast ändå ganska arg. Går och lägger mig, sover bort irritationen förhoppningsvis, tills jag väcks av våra fina hantverkare imorgon
kl. 7.05.

Tisdag

Jag är desperat. I desperat shoppingbehov, och det händer inte särskilt ofta kan jag tala om. Det kliar i fingrarna, jag vill göra av med pengar. Jag vill konsumera. Slösa.
Ska se vad jag kan göra åt saken under morgondagen...

I don't wanna play



I don’t wanna run, I don’t wanna fight
I don’t wanna hide, I just wanna stay free, to be me
I don’t wanna win, I don’t wanna lose
I don’t wanna play, I just wanna remember, oh I’m my name

Måndag

JAG ÄR LEDIG till på torsdag förhoppningsvis, så välbehövligt efter en 72-timmarsjobbvecka. Äntligen får jag tid att bara vara.

Ta mig tillbaka hit


Rice Krispies

"Var sak har sin tid - Det är den enkla filosofin bakom vårar barnprodukter. De är som gjorda för de speciella stunder du gärna vill ge dina barn något kul och läckert.. "

Varför känns det som jag just varit och köpt barn-flingor? ;)

Fröken Åstrand

http://missflumm.blogg.se/2010/march/utkast-mars-10-2010-2.html

C: Låter jag bitter? För det är inte meningen.
J: Jag tycker det låter sanningsenligt!

Onsdag

Ni förvånar mig. Trots att jag inte uppdaterat på jättelänge fortsätter ni att klicka er in på den här totalt stendöda bloggen. Så rolig är jag ju inte! :)

RSS 2.0