Onsdag

I eftermiddags var jag i stan en sväng med Carro och Cissi, kollade runt lite samt fikade, vilket alltid är lika mysigt! Dessutom väldigt underhållande, då Carro inte alltid tänker innan hon talar.

Exempel:
Carro provar tre vita studentklänningar och jag sitter bekvämt i en fåtölj utanför provrummet...
"Vilken börjar du med?" frågar jag, och får till svar "den vita".

Måndag

Jag kommer verkligen inte på något roligt att skriva här idag. Det är liksom ingen som bryr sig om att jag har ätit världens godaste mat till middag, att det är "tonårsliv" på tv i kväll eller att jag vill ha något gott att dricka. Så tyvärr blir det inte roligare än så här idag...

Tomma rader

Jag vet inte vad jag fylla bloggen med, ett par tomma rader kanske?






Fredag

Då var det helg igen! Ganska lång helg dessutom, med tanke på att jag bara har en lektion på måndag och den börjar kl. 13.20. Underbart!

Ikväll ska vi fira Cissi, ska bli riktigt kul!

Onsdag

Träffade A idag. Det kändes så skönt att kunna konstatera att allt är bra nu. Jag klarade det och nu vet A om det. Det är bra nu.

Heltid = 40 timmar?

"Jenny, vet du att en heltid är 40 timmar?"

Ovanstående fråga fick jag av min mamma igår. Jag kände mig nästan kränkt.

Sista gången

Jag tänker inte vara med på fler mingelbilder nu. Det har hänt ett antal gånger i mitt 18-åriga liv och jag ser mer eller mindre ut som en apa på alla bilderna! Nästa gång Carro tjatar ska jag absolut inte ge mig. Och ja, jag är ganska seriös med det här inlägget...

Måndag

Då var det slut på långa sovmorgnar och slappa dagar, för att istället infinna sig i skolbänken. Nu är det bara 7 veckor kvar, så det är bara till att kämpa på! Kan inte förstå att gymnasietiden har gått så snabbt nu på slutet. Visst var det länge sedan man började ettan, men att jag ska ta studenten alldeles snart är helt sjukt.

Denna vecka har jag lyckats få två sovmorgnar vilket är helt fantastiskt, och inte någon vana då jag börjar kl. 8.10 varje skoldag. Livet kan nästan inte kännas lyxigare ;)


Promenad

Nu ska jag ta en promenad och rensa tankarna. 

Utgång


Tack för en rolig kväll brudar!

"Tjejig"


Ibland blir jag sådär "tjejig" och fastnar med kameran framför spegeln. Det är rätt larvigt egentligen, men jag är långt ifrån ensam om detta beteendet (Ja, Carro det är dig jag syftar på!).

När jag var yngre var det webcam-bilder som gällde, nu när jag blivit något äldre är det digitalkameran som används flitigt. Och som ni ser ovan, brukar även spegeln få vara med på ett och annat hörn...

Bowling

Bowlat med pappa idag, gick oväntat bra med tanke på att det var så länge sedan jag spelade sist. Pappa vann två serier och jag de resterande två. Hade för små bowlingskor på mig eftersom storleken över glappade och nu sitter jag här med grymt ont i fötterna, men det var det värt!

Tisdag

Gick på Carro med syster på stan, vilket resulterade i en trevlig liten pratstund i vår trädgård. När Carro sedan skulle till Friskis ville hon låna min cykel, och när jag skulle ta av cykelnykeln från nykelknippan förstod jag att det skulle kunna sluta illa. Därför sa jag till Carro att jag inte var sugen på att bryta någon nagel pga att hon skulle låna min cykel och gav därför över uppgiften till henne. Efter en liten stund hör jag sedan fröken Åstrand klämma ur sig ett x antal svordomar. Varför? Hennes ena nagel hade precis gått av.

Måndag


Ibland vill jag bara säga APA åt allt...

Grattis

Idag säger jag grattis till världens bästa bror som fyller 29 år.

Lyx


Innan utgången igår fixade Carro mitt hår, vilken lyx!

Klädproblem

Nu har jag rivit ut halva min garderob i hopp om att hitta en lämplig klädsel till 50-årskalaset vi ska iväg på alldeles strax. Helt seriöst har jag provat kläder i säkert en kvart, det är verkligen inte likt mig. Imorgon vet jag i alla fall vad jag måste göra och det är att städa min garderob, vilket toppenuppdrag inte sant?

(Lite sådär inom parentes har jag bestämt mig för en svart kjol och ett svart linne med spets på...)

Långfredag

Kl. 9.30 ringde telefonen och därmed förstördes min "sova så länge jag vill-sovmorgon", lite bittert men det kunde faktiskt varit värre om man ska se det från den ljusa sidan.

Suttit ute i solen en stund och lyssnat på musik, så underbart skönt det är när solen tittar fram. Snart ska vi dra över till Öland och hämta vårt nya köksbord, spännande! Faster ska också följa med, vilket alltid är uppskattat.

Ikväll blir det utgång och jag är pepp!

Påsklov

7 veckors slit är över - jag har fått påsklov!

Carro

Det finns tillfällen då jag tycker att Carro är sötare än vanligt. Nu är ett sådant exempel, hittade nedanstående text på hennes blogg alldeles nyss...

"Jenny älskling, jag är ledsen för att jag sabbade Stockholmsreseplanerandet med att först glömma och sedan komma på att resan krockar med Joans konfirmation. Men se det ljusa i mörkret: du sparar in 1500 kr (och mer, med din shoppinginställning) och du slipper att dela säng med mig. (Vilket är skitsnack för jag vet att du vill :P). Och just det, det var ju bra att du blev besviken och bakade för du fick ju en god sockerkaka på köpet... "

Sockerkaka

Fick ett ryck för en stund sedan och slängde ihop ingredienserna till en sockerkaka och nu återstår bara att äta upp den. Misstänker att den är kalasgod!

Söndag

Var en sväng på Ölands Köpstad i eftermiddags och kollade på Jonathan Fagerlund. Kul att se hur mycket han utvecklats de senaste åren, från duktig 13-åring till fullbordad artist. Var inte så mycket folk, kändes som om det var jag och ett gäng småbrudar, haha!

Picknick


Underbart väder även idag! Låter bilden ovan summera denna härliga lördag.

Vårkänsla

Sådan vårkänsla jag känt idag! Jag har ätit glass i solen och varit på after work,
en toppeneftermiddag med andra ord. Nu ser jag fram emot två dagars ledighet, förhoppningsvis i det varma vädret.

5 fördelar med att bo på hotell

- Det är en lyxig känsla att veta att någon bäddar ens säng (med vetskapen att det inte är ens mamma som gjort det).

 

- Efter en lång natts sömn i en skön hotellsäng väntar en härlig frukostbuffé med massor av smaskigheter.

 

- Hotell är oftast centralt belägna och shoppingen väntar strax runt hörnet.

 

- Receptionisterna är härligt tillmötesgående och trevliga.


- Är man dessutom medlem i hotellets stamgästprogram får man bonuspoäng för varje övernattning samt andra förmåner under vistelsen.

 

 


Onsdag

Skrivit nationellt prov i Svenska B idag, gick ganska bra tror jag. Sedan gjorde jag äcklig mat här hemma, innan jag gick in till stan för att träffa Ida. Den lilla solstrålen är fantastiskt härlig! Uttalandet "man kan säga att ens mamma och pappa har bröllopsdag" när man vill föra in en diskussion på kärlek känns så klockrent. Lyckades efter alldeles för många misslyckande shoppingturer i alla fall få med mig en blus hem, mycket nöjd!

Nu ska jag äta apelsin och läsa Veckorevyn!

RSS 2.0